Artigos

Tire duas dúvidas com o especialista no assunto Dr. Daphnis Citti de Lauro

Modele flokesh per cuna

Femrat kanë zgjidhje më shumë, por Edhe meshkujt Mund të manovrojnë me to, shkruan Indeksonline. Nëse Doni flokë të gjatë, të drejtë APO me onde, APO Fare të shkurtër duhet të mbani parasysh se: Nëse Jeni në kërkim të trendit të RI dhe të frizurave moderne mashkullore Jeni në Vendin e Vërtetë. Cilat janě tendencat e prerjes së flokëve për meshkuj këtë verë? Ndër Modelet me cool që Kemi parë në pasarelat e kryeqyteteve të modës përmendim rikthimin e flokut të gjatë, flokët me gjatësi të mesme, por Edhe balukja e çrregullt është Mjaft në modë. Mjafton të zgjidhni até Model që i përshtatet më mirë portretit dhe Stilit tuaj. Nëse keni një Tip më të egër, atëherë lërëni pjesën e sipërme Pak më të gjatë dhe pjeët Anash e mbrapa Fare të shkurtër. Një baluke e hedhur në mënyrë të çrregullt do t`Ju shtonte volumin. Moi Pak xhel, Mund ta kaloni baluken PRAPA. Ne të dukeni shkëlqyeshëm! Frizurat aktuale mashkullore për këtë saison janě kryesisht të rruara me Linja Anash dhe me flokë të gjatë. Këto janě Trendet e këtij viti që janě pëlqyer shumë nga Kjo Gjini. Shikoni a do t`IU shkoj Edhe Juve ndonjëra. /Indeksonline/nga Ana tjetër Kemi të shkurtuarët e flokut në një mënyrë tipike si AJO e Kulturës Black, e Lidhur me streetstyle-in dhe pamjen sportive e bashkëkohore.

Një prerje PA sfumaturë por me Linja të pastra për fytyrën tuaj. Në një prerje të çrregullt, Luani me pjesën e flokut përpara. Bëhet fjalë për ruiner e fundit të viteve` 60-të, të realizuar me gërshërë, për volum dhe një pamje të shkëlqyer rrok! Për meshkujt që i kan flokët kaçurrela, STILI i flokëve më në modë është ai i flokëve të shkurtër, me anët e rruajtura dhe baluken që BIE MBI ball. Edhe një gjatësi mesatare do të Ishte bukur, nëse kujdeseni me Produkte të ndryshme për stilim. Në prerjet e shkurtra, floku i qethur ose i rruajtur i përshatatet atyre që NUK preferonë të kalojnë shumë kohë me kujdesin ndaj flokëve të Tyre. TIPA Pak a shumë alla Justin Timberlake. Tendencat e kësaj prerjeje kërkojnë një qethje Mjaft të kuruar e të pastër, me Linja të mprehta. PRA, Kjo prerje duhet bërë shumë shpesh e me saktësi të Madhe. Në tendencën verë 2017 të prerjeve të shkurtra për meshkuj përmendim flokët më gjatësi më të Madhe në majën e kokës dhe e më të shkurtër në anën e prapme dhe zonën anësore.